PRESÈNCIA DE CÀRITAS A LA FIRADESPÍ 2016

img-20161001-wa0000-1

Ahir dissabte, 1 d’octubre,  es va celebrar la 17ª edició de la Firadespí del nostre poble. Uns setanta-cinc  stands diferents varen ser  representatius d’activitats diverses i del comerç de la població.

Càritas Sant Joan Despí també hi va tenir presència, i  voluntaris i vàrios colaboradors hi vàrem participar, tenint l’oportunitat de poder explicar a tothom que s’acostava al nostre stand, la missió de Càritas i tots els diferents projectes que tenim engegats aquest curs 2016/2017:  Des de l’acollida i acompanyament personalitzat a les persones, a l’entrega periòdica d’aliments i roba. Ajuts econòmics puntuals per famílies, reforç escolar,  i assessorament de tipus legal-jurídic.

 fira-3

Amb el missatge  «¿Què pots fer tu pels altres?», des de Càritas hem volgut sensibilitzar a la població de Sant Joan Despí de les situacions de pobresa i necessitat de famílies i persones del nostre pobre.  I hem de dir que hem trobat molt bona atenció i  acollida per part tant dels visitants de la fira, com dels comerciants i botiguers que han estat amb nosaltres en aquesta Firadespí. Ben segur que, els que encara no ho fan, ben aviat podran col·laborar amb nosaltres i la nostre causa. Ha estat el seu compromís sincer i solidari, i les seves aportacions seran molt ben rebudes.

fira-2

Gràcies a tots, per la vostre atenció en aquesta fira,  per les vostres donacions d’aliments de primera necessitat que heu fet arribar a l’estand  (llet, oli, galetes, llegums, arròs …..). Per les vostres noves aportacions econòmiques (puntuals i periòdiques de diners),  i per la loteria que ens heu comprat ….  gràcies, gràcies a tots de veritat.

Amb totes les vostres contribucions, ens esteu “ajudant a ajudar”. 

fira6

Stjoandespí peq

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s