DARRERA DE CADA «X» HI HA UNA HISTÒRIA, UNA PERSONA. «Per tants que necessiten tant».

Img01122008091526607810

Com aquests últims anys, l’IRPF 2014, exercici 2013, va estar marcat per la situació econòmica i les seves conseqüències a nivell impositiu i recaudatori. Han estat menys les persones que han fet la Declaració de la Renda, degut a una menor quantitat d’ingressos, però les dades s’han de jutjar com a molt positives, perquè el percentatge de persones que han marcat la X a favor de l’Església s’ha incrementat lleugerament. /………/ En total, més de 7 milions de declaracions de la renda tenen marcada la X a favor de l’església. Amb aquestes dades, l’Església rebrà 207.754 euros menys que l’any anterior degut a la disminució de la quota íntegra. En total i per la voluntat lliure dels contribuents que marquen la X, perquè són creients o perquè sense ser-ho valoren la tasca de l’Església, aquesta rebrà quelcom més de 247 milions d’euros.

UN GRAN EXERCICI DE TRANSPARÈNCIA I RESPONSABILITAT

Si vols veure les comptes de l’Església, pots consultar «La Memòria Anual d’Activitats que elabora la Conferència Episcopal Espanyola» a:

http://www.portantos.es

1419012669_0

DESGRAVACIÓN DE DONATIVOS PARA LA RENTA 2015

Si quieres hacer donativos adicionales a lo largo de este año 2015, te explicamos que los mismos, tendrán una deducción del 50 % en la declaración de la renta del año que viene. El máximo de donativos, para aplicar la deducción, es de 150 euros. En caso de que la cantidad sea mayor, la deducción que se aplicará en tu renta al resto de la donación,  será del 27,5 %.

DONA A CARITAS SANT JOAN DESPI

AYUDAMOS A LAS FAMILIAS Y PERSONAS DE TU POBLACIÓN QUE NOS NECESITAN/ TE NECESITAN.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s